18.6.12

Tired but happy

116 117 115 Nyt täytyy myöntää että on tullu shoppailtuu muutaman viikon edestä: meiän piti Emilian kaa kävästä kangaskaupassa hakemassa shortsientuunaustarvikkeita mutta päädyttiinki kaupungille shoppailemaan lopulta neljäks tunniksi :D Nyt on jalat sen verran poikki kun balleriinoissa kulkenu ympäriinsä koko päivän ettei jaksais askeltakaa enää ottaa! Löysin kaikennäköstä hyödyllistä kohtuu edullisesti, mm pitsikangasta noihin yläpuolella olevien kuvien shortseihin, eli ne kokee pian jonkinnäkösen muodonmuutoksen... Ainut mitä lähin ettimään mutta en löytänyt, oli niitit! Haluisin tässä tuunausinnostuksessani laittaa sellasia piikkiniittejä shortseihin mutta vaikka kysyin kaikenkaikkiaan kymmenestä kaupasta, missään ei ollu sellasia ku etin. Jos jollain on tietoa mistä löytyis niin kommenttiboksiin voi pistää vinkkiä :)

8 comments:

 1. hah mäki olin etsimässä niittejä pari viikkoo sitten ja missään paikassa ei ollu! jotkut myyjät näytti neppareita ja kysy et onks nää niitä mitä etin... :-D mä sit luovutin ja tilasin ebaysta niitä, ja kannattaa sieltä tilata ku löytyy tosi edullisesti isoja määriä kiinnitettäviä niittejä :-)

  ReplyDelete
 2. kannattaa katella kirpparilta sellasta niittivyötä ja siitä irrotella niitit shortseihin! :) niin me tehtiin ja siitä onkin postausta blogissa http://ourgoodfeeling.blogspot.fi/ :)

  ReplyDelete
 3. niitä saa tilattua netistä ainaski :) kantsii pistää googlee "irtoniittejä" nii pittäis löytyy !

  ReplyDelete
 4. Linda: thaanks!

  Anonyymi: joo sama, mulle näytettiin kans jotain paperiin kiinnitettävii niittei :D mut jee okei, voisin kattoo netistä!

  Jaila: totta! en tullukkaa ite ajatelleeks tota, tulis varmaa halvemmakski :)

  Nelli: juuu näin teen! :)

  jannika: kirpparilta, alunperin Dieselin farkut!

  ReplyDelete
 5. Aws! Ihana ristikoru! Itse kun satun olemaan koukussa risteihin :)

  ReplyDelete
 6. ihania kuvia! Mistä toi ristikoru ja paita on ? (:

  www.taivaaantuuliin.blogspot.com

  ReplyDelete