17.6.12

Just enjoying the summer

108
109
111
113
112
110
114
Tuntuu että on ehtiny taas tehä vaikka mitä viime päivinä, eikä oo ollu minkäänlaista halua istuu sisällä koneen ääressä! Tänään sattu olemaan sateinen päivä niin voi tulla hyvällä omallatunnolla muokkailemaan kuvia. Kuvat on perjantailta ku oltiin Emilialla juhlistamassa kesää muutamien perhetuttujen kaa ja oli ihana ilta, jälleen kerran.
Tänää oltiin Valtsussa myymässä ja päästiinhän me muutamasta jättikassillisesta eroon! Rahaa ei tosin tullu ihan niin paljoa kuin viime kerralla, tais vaatteet lähtee aika halvalla tällä kertaa. Pääsin itekkin onneks vähän kiertelemään ja löysin mm. ihanat Dieselin korkeevyötäröiset farkut parilla eurolla joista leikkelin tänää shortsit, ja niihin ois tarkotus tuunata jonkunnäkösiä niittejä, kankaita tai kulumia. Oon tosi pitkään jo halunnu päästä tuunaamaan vaatteita mutta vasta nyt oon tutustunu asioihin vähän tarkemmin: katoin netistä erilaisii videoita varsinki shortsien tuunaamiseen ja heti iski kunnon inspiraatio! Saa nyt kuitenki nähä mitä näillä mun ompelutaidoilla saadaan aikaan...
Pistettiin tänään tilaukseen fisheye-objektiivia jonka pitäis ens viikolla kolahtaa postilaatikkoon, jeeee! Oon fisheyen ostamista kaavaillu jo ainaki vuoden ajan ja nyt sitte rohkaistuin sellasen tilaamaan. En malta oottaa että pääsen testailemaan sitä, onneks sen pitäis saapua ihan muutaman päivän sisällä :)

5 comments:

 1. Ihanan aurinkoinen postaus! Oot tosi kaunis (:

  ReplyDelete
 2. mistä saat kaikkeen rahaa:o

  ReplyDelete
 3. ihanpakko kysyä että mitä koulua käyt? :D heh, oot niiin tutun näkönen!

  ReplyDelete
 4. Venla: hih kiitoksia :):)

  Anonyymi: sitä mä välil itekki ihmettelen haha!

  Anonyymi: oon niin mones koulus ollu et hyvä et itekkää pysyy perässä :D nooo yhes helsinkiläisessä

  Linda: thaanks!

  ReplyDelete