21.4.12

Let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun


62
60
61
Hupshups ku aikaa taas on kulunu, oon asunu koneen ja kameran kaa eri osotteissa viimesen viikon nii on ollu tosi vaikee päästä päivittelemään. Ei tunnu yhtään lauantailta, oltiin nimittäin tänää koulussa kasista yhteen ja nyt on vasta sellanen perjantaifiilis. Oon ollu koko päivän ihan poikki, en kyllä ikinä jaksais kuuden koulupäivän viikkoja kun alkaa jo yks ylimääränen päivä väsyttää tällee.
Niinku oon joskus tainnu mainita, kuolailin muutama viikko sitten yhen maastokuvioisen takin perään, ja meinasin pariinki kertaan ostaa sen ja viivyttelin sitte niin pitkään että se ehti loppua kaikkialta ja myyjätki sano ettei sitä enää tuu lisää. Tänää kuitenki kävästiin Hulluilla päivillä ja siellähän se komeili, normaalihintasena kylläkin. Rahat oli kuitenki jääny himaan niin jätin sen varaukseen huomiseen asti. Nyt kuitenki alko taas kerran epäilyttää kun toi rahatilanne vois näyttää paremmaltaki, joten saa nyt nähä käynkö sen ostamassa :D Halvempaa vaihtoehtoa kelasin huomenna käydä Valtterista kattomassa mutta voi olla että oon taas sen verran poikki että se reissu siirtyy ens viikolle.
Nyt lähen lukee uusinta Demii hahah, öitä!

10 comments:

 1. Oletpa ihana! :)

  ReplyDelete
 2. olet niin kaunis ♥

  http://ella-mistygrey.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Aloin tässä vähän aikaa sitten lukemaan sun blogia ja pitää sanoa että on kyllä tosi kiva ja ihania kuvia + oot niin kaunis:)
  www.katrininblogi.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. mitäää?! mä oon myös metsästänyt maastokuosista takkia kaikkialta ja oon jo luopunu toivosta että ei täält suomesta mitään löydy mut missä siel tai mikä merkki?:D ja paljonko maksaa? kivoja kuvia taas kerran:)

  ReplyDelete
 5. ihana asu ja oot tosi nätti :))

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva blogi ja sul on ihanat vaatteet! Onks sul jotai tiettyjä paikkoja mistä ostat vaattees vai ostaks ne heräteostoksina mistä sattuu? Mut oot nätti ja tää blogi on mukava iha oikeest :)

  kato miunki ja liity lukijaks jos tykkäät: http://derechodeber.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Tiia: njaaa kiitos!

  Sussu: kiitoksii :)'

  Ella: voi kiitos <3

  Katrin: jes kiitti, kiva et tykkäät!

  Anonyymi: juu eli keskustan stokkalta, Onlyn ja makso 40e. voi olla että vikat kappaleet on jo viety :/

  Juuli: kiitti! :)

  Saana: thanks :>

  Bea Cesilia: kiitos! eniten löydän vaatteita esim Ginasta, H&M:stä ja Cubuksesta mut kyllähä niitä muualtaki löytyy, just heräteostoksina :) käyn myös välillä Valtterin kirpparilla!

  ReplyDelete