11.3.12

Kirppislöytöjä!

valtsu!
dress(GT) 1e fur scarf(H&M) 3e jacket(H&M) 2e

Ylitin tänään itteni ja lähin viiden tunnin yöunien jälkeen Valtterin kirpparille kiertelemään! Siellä kulu lähemmäs puoltoista tuntia ja oon varma että enemmällä penkomisella olis löytyny lisääki kivoja juttuja kun noi tossa ylhäällä.
Oon haaveillu armeijakuvioisesta takista jo viime syksystä lähtien ja löysin nyt tommosen vihreen. Saattaa olla että sen armeijakuvioisen takin metästys jatkuu vielä...
dreamcatcher
dreamcatcher 3e
Yhessä pöydässä oli myynnissä kaikennäkösiä unisieppareita ja tämmösen ihanuuden päätin viedä mukanani! Oon ehtiny haaveilla unisiepparista jo jonkun aikaa ja nyt sattu löytymään edullisesti.
Nyt ekaa kertaa "kunnolla" Valtterissa käyneenä oon ihan varma että sinne tulee lähettyä uudestaan. Näin jälkeenpäin kun miettii oon tyytyväinen että lähin sinne, aamulla en ollu siitä niinkään varma :D

5 comments:

 1. Mäki meen siskon luo joku viikonloppu, ku se asuu helsingissä vaan siks että pääsen valtteriin :D kaikki löytää sieltä aina kaikkee kivaa, nii haluun kattoo oonko yhtä onnekas :DD kivoja juttuja olit löytäny :)

  ReplyDelete
 2. Voi vitsi ku ittekki löytäs unisiepparin! :D

  ReplyDelete
 3. toi mekko on ihana !

  ReplyDelete
 4. Hanski: haha joo, Valtteriin kandee mennä! Jos jotai haluu löytää nii ajoissa vaa paikalle ja hyökkäät kaikkiin pöytiin missä vaan kivoja juttuja näkyy :D aika helposti nimittäin viedään kivoimmat jutut nenän edestä..

  Katariina: Juuu, toivottavsti jossain tulee vastaan :>

  Lotta: kiitos!

  ReplyDelete