22.12.11

New objective !

Käytiin tänään äiskän kaa kotiuttaa mulle uus objektiivi ja sanon vaan et I'm in love! Mun toiseen objektiiviin verrattuna siinä on parempi valovoima (jota muuten tarvitaan nyt talvella!) ja sen takia saa tarkempia kuvia pimeellä. Sillä saa myös suuremman aukon koon eli f/1.8 jolloin kuvat on kans tarkempia ja tausta sumeempi. Mulla on noi oikeet termit hukassa ku en oo kovin kokenu kameroiden kaa mutta toivottavasti jotain tajusitte :D
Me likey!

3 comments:

 1. ompa ihana blogi sulla! oot supernätti :-)

  ReplyDelete
 2. auta mua pliis!! haha! ei vaan jos viitsit lukea mun blogin uusimman postauksen ja osaat auttaa, tai sitten ilmaisen ongelmani/kysymykseni tässä; mistä hankit ton objektiivin?? ja siis onko tossa se automaattitarkennus ja mikä kamera sulla on? ku siis sain kans ton nikkor 50mm putken, mut siin ei autofocus toimi harrastajakameroissa niinkuin mun nikon d3000.. niin pliis tarvitsen apua!!! eli siis just jos viitsit vastata noihin kysymyksiin :>> kiitos paljon paljon jo etukäteeen!!

  ReplyDelete
 3. J & E: kiitti! :>

  Stina: hankin ton Töölön Optotekista ja mulla kyllä toimii toi automaattitarkennus, ja kamerana mulla on siis Nikonin D80. Eli mulla ei ollu mitään ongelmaa ton tarkentamisen kaa. Toivottavasti saat hommattua sen oikeenlaisen putken! :)

  ReplyDelete